Norges mest undervurderte artist?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei og hopp folkens.

Vet dere hva jeg fikk meg til å gjøre i går? Før jeg skulle legge meg fikk jeg noen til å gjemme telefonen min. Jeg er på 24/7 og nå sa kroppen min. LOGG AV! Jeg bare, i dont speak phone-language! Så kranglet vi litt til før jeg gav fra meg telefonen. Når jeg voknet opp var telefonen det eneste jeg tenke på. Flaut altsår! Jeg føler dette var et veldig smart triks, kjenner meg mer uthvilt i dag.

FotorCreated

Julie Bergan er dama med den store stemmen, hun har en personlighet som stammer fra USA hvor janteloven ikke finnes. Denne dama er nesten drømmedama, bare nesten da 😀

I dag er hun ute med en ny singel. Denne sangen har fått magemusklene mine helt ødelagte på trening. Når jeg får ny musikk som gir meg energi, trener jeg dobbelt så hardt. Det er noe denne sangen har fått meg til å gjøre, tusen takk Julie.

Du får faktisk bare lyst å danse eller feste med venner når du høre sangen All Hours. Julie Bergan er en slik artist jeg faktisk bare sitter å heier på. Denne dama er en fighter og mine såre magemuskler sier at hun vil nå langt i denne bransjen. Jeg heier på deg kjære. Du finner sanger på min spotify liste, Music 1.

Ps: Siden jeg skryter av hennes nye musikk må jeg sikkert skrive REKLAME på dette innlegget!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *