Bygdemennesker er mine Rockstars!

PA053435

Denim on denim er virkelig mitt favoritt material. Mulig det er bygdablodet mitt fra Vennesla som slår til, og vi er litt «Texsas»

Jeg tør faktisk å påstå at bygdemennesker er de som har den mest unike stilen. Enten shopper de på Ellos, Cubus, H&M eller andre kjedebutikker. Bygdemennesker tenker busjett og klarer å sette stilen sammen på en billig og kul måte. Eller så har du de som tar det litt lenger og virkelig kjører sin helt egen traktorstil, men er 100% fornøyd med hvordan dem går. I love it! Disse menneskene er rockstars i mine øyner. 

PA053417

Det er litt sånn «fuck janteloven» Gå med det som føles bra, litt ‘I don’t give a rats ass’ Når jeg møter mennesker fra bygda som skiller seg ut med sin helt egen stil blir jeg glad og stolt. Det er kanskje ikke de som bestemmer over moteverden, men de har det nok hakket bedre enn dem fleste som prøver for hardt å passe inn i en overfladisk verden. Nei, bygda in my ♥!

FotorCreatedPA053458PA053459PA053382PA053437

Kjøpte disse skoene for 6 årsiden da jeg jobbet på en Tv-produksjon i Voss. Da hadde jeg ikke brukt penger på over en måned. De er like fine forsatt. Jeg pakker klærene mine veldig nøye ned i bokser når jeg ikke skal bruke de på en stund.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Kule sko, og buksa også! Hvor er den fra?

    1. Espen Hilton

      Buksen er fra MQ, den heter Emilio og ligger på ca 700kroner.