Oslo`s kuleste fotolocation helt gratis

God søndag dere.

I dag tenkte jeg å fortelle om Oslo`s kuleste hangout plass. Denne ligger neders på Grünerløkka. Du kan ta buss 54 fra Oslo S og gå av etter tre stopp. Fortsett ned mot Akerselva, hvis du ikke finner frem så spør dere bare noen hærlige mennesker på veien hvor BLÅ ligger.

PA033214

Dette er den perfekte plassen hvor du finner grafitti vegger som er laget av fantastiske lokale kunstnerer. Er det ikke kunsten som frister, så kan dere dra på søndags-shopping rett rundt hjørnet, her vil dere vil finne gjenbruk og vintage klær til deilige priser. Dere kan også sette dere ned på BLÅ og ta dere en deilig kaffe eller en søndagsøl.

PA033228

På søndager rundt klokken 16:30 bør dere sette dere ned på BLÅ sin uteservering med en iskald Gingerbeer i handen. Der har nemlig Frank Znort gratis jam i en halvtimes tid. En perfekt opplevelse før du går hjem å fyrer opp fårikålen. Oslo altså, byen i mitt hjerte ♥

FotorCreatedPA033213PA033204PA033203FotorCreatedPA033198PA033225PA033196PA033195

Nå kaller fjellet, venner og gåtur. Ha en fantastisk søndag videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Anne Brith

  Fy søren så kule bilder. Du er råfink og jeg blir så inspirert hver gang jeg er innom bloggen din.

  Flinkis!

  1. Espen Hilton

   åååå <3<3
   Takk for fine ord kjære