Get the look :D

P9303054-2

Shoes // HER! Jeans // HER! Shirt //  HER! Jacket // HER! Hat // HER!  (Annonselenker)

Torsdag og uken springer faktisk fra meg. Jeg har laget en liten liste her med linker slik at det er mulig å “kopiere” stilen jeg har på meg. Jeg er nesten blitt litt besatt av denne jakken.

Det er noen av dere på Snapchat som ønsker litt mer trening og det skal dere selvsagt få. Når det skal lages treningsinnlegg så synes jeg det er viktig å vise 100% hvordan ting skal gjøres, derfor må jeg ha med en person som tar bildene. Det er ikke alltid like lett når man er helt alene. Jeg lover det kommer så fort som overhodet mulig.

I går fikk handlet en Gopro 4, så når jeg endelig begynner å skjønne hvordan den lille dingsen funker kommer vi til å ha det veldig moro her 😀
P9303088-2
FotorCreated-2Vi ses litt senere fine mennesker.

The author didnt add any Information to his profile yet

5 Comments

Anna

Reply

Jakka var enda finere på deg enn den så ut på modellen i linken ☺️

Janne

Reply

Dette skal egentlig merkes øverst, før teksten 😉

Bortsett fra den lille klagen ville jeg bare titte innom, og si at du er nyoppdaget og meget godt likt! Du virker til å være en veldig hyggelig og sympatisk mann, noe som kan være mangelvare i bloggeverdenen 🙂 stå på! Hilsen ny leser

Espen Hilton

Reply

Hei Janne og velkommen til min lille blogg:D Takk for info 😀 Av og til går det litt fort på tastene.
Takk for at følger med.

Katrin

Reply

Ønsker meg supersett på mage,armer og rygg jeg*smilerpentogblunker* når du skal lage treningsinspo 😉

Espen Hilton

Reply

Det skal du selvsagt få 😀

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton