Get the look :D

P9303054-2

Shoes // HER! Jeans // HER! Shirt //  HER! Jacket // HER! Hat // HER!  (Annonselenker)

Torsdag og uken springer faktisk fra meg. Jeg har laget en liten liste her med linker slik at det er mulig å «kopiere» stilen jeg har på meg. Jeg er nesten blitt litt besatt av denne jakken.

Det er noen av dere på Snapchat som ønsker litt mer trening og det skal dere selvsagt få. Når det skal lages treningsinnlegg så synes jeg det er viktig å vise 100% hvordan ting skal gjøres, derfor må jeg ha med en person som tar bildene. Det er ikke alltid like lett når man er helt alene. Jeg lover det kommer så fort som overhodet mulig.

I går fikk handlet en Gopro 4, så når jeg endelig begynner å skjønne hvordan den lille dingsen funker kommer vi til å ha det veldig moro her 😀

P9303088-2


FotorCreated-2

Vi ses litt senere fine mennesker.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Jakka var enda finere på deg enn den så ut på modellen i linken ☺️

 2. Dette skal egentlig merkes øverst, før teksten 😉

  Bortsett fra den lille klagen ville jeg bare titte innom, og si at du er nyoppdaget og meget godt likt! Du virker til å være en veldig hyggelig og sympatisk mann, noe som kan være mangelvare i bloggeverdenen 🙂 stå på! Hilsen ny leser

  1. Espen Hilton

   Hei Janne og velkommen til min lille blogg:D Takk for info 😀 Av og til går det litt fort på tastene.
   Takk for at følger med.

 3. Ønsker meg supersett på mage,armer og rygg jeg*smilerpentogblunker* når du skal lage treningsinspo 😉

  1. Espen Hilton

   Det skal du selvsagt få 😀