Jeg har stjelt to billetter til årets show på latter, de kan du få av meg.

FotorCreated

For ca fem årsiden møtte jeg denne fantastiske damen. Vi satt oss på et fly til Amerika, og lot kameraene følge oss gjennom en dokumentarserie som het Cruisliv. Et serie som skulle handle om mennesker på reise med et mål. Trine Lise og jeg valgte denne reisen med felles mål, finne inspirasjon.

Denne turen gjorde at vi begge ble kjent med hverandre, her delte vi begge våre drømmer og mål for fremtiden. Vi skjønte fort at vi måtte jobbe hardt for disse målene. I denne bransjen er kamp om plassene, men ingen skal stoppe oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Året 2014 fikk jeg en sms av Trine Lise, hun hadde signert kontrakt og skulle endelig få den ene drømmen oppfylt. Hun skulle få sitt egent show. Jeg huske den dagen enda, jeg ble så glad, falt en liten tåre gjorde jeg også. For hvor rått er det ikke når en av kompisene dine får en drøm oppfylt etter hard arbeid? Er så stolt av hun mor.

I går hadde hun premiere på Latter i Oslo. Det var en fullstappet sal, rungende latterkuler og tårer i øyenkroken fra første stund.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Showet handler om historien til Trine Lise, hennes egen erfaring som fosterbarn, og det å føle seg som en outcast. Det å stå alene med en følelse at ingen vil ta vare på henne. Dette er et show ALLE må se.

«Foster barn…Folk tenke liksom at en fosterunge, de e ikke en vanlig unge, noe galt med dem…det e en ødelagt unge: Uff nei – du må ikke skaffe deg en fosterunge. Det er så mye arbeid med de. Du må heller skaffe deg en sånn biologisk unge….det er ikke noe arbeid med de»

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAFotorCreatedP9242704

Jeg har stjelt to billetter til neste show som er torsdag, fredag eller lørdag neste uke.

Har du lyst å ta turen til Latter i Oslo og oppleve dette? Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar så kan du få disse to av meg. Elsker å stjele morsome ting til dere 😀

Du bestemmer selv hvilken dag som passer for å ta turen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Dette hadde vært sinnsykt gøy 🙂

 2. Det hadde vært veldig gøy å se! 😀

 3. Hei Espen! Som utflytta Finnmarking, er det ingenting som kunne glede meg mer enn å få med seg forestillingen til Trine Lise, sammen med min eldste datter. Jeg hadde bursdag i går, så jeg kom meg ikke innover til «nypremieren», som Trine Lise kalte det. Trine Lise sitt show passer meg utmerket, fordi sminke eller ikke-sminke ikke blir et tema…man forlater showet uten uansett. Snufs…på godt og vondt. Trine Lise er god. Espen, du er en god nummer to, litt «rapping» av billetter kan man da like. (Y)

 4. Takk kjære!!! Godt å henge igjen <3

 5. Jeg vil vinne!

 6. Stine Elize

  Ååå, det hadde vært superfestlig å vinne! Har leneg ønkset å dra på show, men har aldri helt klart å ta initiativet til det selv! Ha en super helg! 🙂

 7. Oooo I want

 8. Siw Vikene

  Espen! Kan du redde bursdagen min?? Våkna med migreneanfall og har tilbragt dagen på sofaen, sovende! Neste helg skal vi til Oslo. Å ta laurdagskvelden på Latter hadde vore fantastisk ilag med min kjære! #sjukpåbursdagen

 9. Monica Tjelta

  Har kjempelyst på bilettene! ! ✌

 10. Anniken

  Jeg og min venninne hadde hatt stor glede av de billettene:)

 11. Gro Kristiansen

  Ville sette stooooooor pris på de billettene.
  Og jeg vil ha med min datter som er min store stolthet her i verden. Siden hun studerer og jeg det samme hadde dette vert ett hyggelig avbrekk fra bøker og pc.
  ❤️❤️

 12. Emma Gundersen

  Jaa, jeg vil gjeeerne ha billettene!

 13. Silje Gillebo

  Ja, takk 😀 Dette showet vil jeg på!!

 14. Rita Iren Sara

  Jaaaaaa vær så snill. Æ vil vinne please! Vil gjerne ta med min sønn Kriss ☺ ❤

 15. Hege Albert

  Mannen min har bursdag til uka, så det hadde vært en knallfin overraskelse å gi til han

 16. Ingvild Sjurelv Hansen

  Herlige Trine Lise med så mye indre glede! Hvis jeg vinner -er bilettene til min kjære svigersøster og hennes mann! De har hatt sin tøffeste høst ever og trenger Latter!!!!

 17. Benedicte

  Det er så fantastisk når en av dine venner klarer å nå mål de har arbeidet hardt for å oppnå! 🙂 I know the feeling! Dette hørtes ut som et show virkelig verdt å få med seg! Og jeg håper på å bli den heldige vinneren 😀

 18. Karianne

  Vært sykemeldt nå i ca et halvt år. Det vil si at økonomien er ikke mer enn fra hånd til munn. Kjæresten min er veldig flink til og ta meg med på ting, så hadde vært hyggelig om jeg kunne ta han med for en gangs skyld.

 19. Roger Ødegård

  Jeg vil veldig gjerne se Trine Lise i action

 20. Æ vil gjerne ha. Har veldig lyst å se showet til den her spretne jenta fra Billefjord. Hadde Vært supert å ta med gubben på en aldri så liten date

 21. Emma Andersen

  Jeg vil gjerne ha de billettene! <3

 22. Jaaa,vil gjerne ha 🙂

 23. Elsker Trine Lise og hadde vært fantastisk å se henne live. Digger at du gir oss muligheten ❤️ God helg

 24. Bettine

  Jeg har lenge hatt lyst til å gi min kjære samboer en opplevelse i gave, men pengene strekker ikke til 🙁 Det hadde derfor vært utrolig morsomt og koselig om jeg hadde vunnet billetter! Jeg prøver lykken og krysser alt jeg har for at jeg er den heldige! 🙂

 25. Turid Hurlen

  Ja takk, jeg overtar de gjerne siden du allerede har sett showet 😉
  Skulle vært artig å ta m min kjære, siden vi ikke har fått med oss stort av kulturell verdi på … lang tid (husker ikke sist).

  Ha en strålende fin weekend 🙂

  Mvh
  Turid

 26. Tina Mari Skøyen-Fossan

  Åh! Tromsøværing som e i Oslo akkurat da! Skulle gjerne fått sett showet, e så stolt over at ho har fått eget show! Håpe på å få støtte opp om en superflott nordlending

 27. Jeg ønsker meg billetter! Aldri vært på latter, men hørt det er så bra! 🙂