Her kommer de nye sesongene, trykk play :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God helg dere.

Det er høst, litt kaldt og noen plasser er det jo også dårlig vær. Det er vel ikke noe som passer bedre da enn en varm kopp kakao, og tv-serie på full guffe? Disse seriene må dere virkelig få med dere denne høsten.

Det er en ny sesong ute nå med Scandal sesong 5. Har du ikke sett serien så er det bare å glede seg.

Serien kan du se via denne linken.

Det er også ny sesong ute med «How to get away with a murderer» season 2. Den skal jeg se på søndag, yay. Vil du se den nå kan du gjøre det via denne linken.

https://www.youtube.com/watch?v=ZRwv5mJ6MpY

Vi husker vel alle serien Heroes? Nå kommer den nye serien, Heroes Reborn. Denne ser virkelig bra ut. Serien kan du se via denne linken.

Nytt og spennende er Scream Queens med fantastiske Emma Roberts i hovedrollen. Serien kan du se via denne linken

♠ Så kommer det en helt ny serie ut. Den heter OIL. Desverre så den ikke kommet enda, men er rett rundt hjørnet. Legger ved promoen så har dere hvertfall noe å se frem til.

Har du ikke fått med deg American horror story? 7 oktober kommer sesong 5. Dette er min ultimate favoritt-serie. I den nye sesongen har de også fått med seg Lady Gaga. Serien kan dere se på Netflix eller via denne linken.

Det som kan være litt greit å vite når dere går inn via disse linkene er at det er reklamer som må trykkes bort. Da trykker dere bare på X`n og den forsvinner. Play series 😀

En annen ting også. Dere trenger heller ikke registrere deg for å se tv-serie. Det kan ta litt tid før du skjønner det, men det er veldig lett.

God helg dere flotte folk. 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Takk for tips☺️Hvet du hvilken side man kan se the kardashians på?

    1. Espen Hilton

      Det er på samme link, bare søk på Kardashians 😀