Ukens helsetips.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen sangfugler, er dere litt sånn som meg om morgenen? Du vet du bare MÅ ha kaffen din, og da helst tre kopper før klokken er 09:00?

Jeg elsker kaffe, men har bestemt meg for å prøve å kutte ned på denne godbiten. Jeg føler kroppen min faktisk trenger en liten koffein timeout. Når man drikke mye kaffe kan man ofte føle seg opplåst, og kjenne seg litt uvel i magen. Kroppen reagerer med å lage sur syre om den får for mye koffein. Drikker man for mye kan det gjøre skade på tarmen din.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne drinken lukter og smaker som kaffe, men er 100% naturlig, og har ikke en dråpe med koffein. Dette er en en pulverdrikke av ristet brygg, rug og sikori. Den er også glutenfri.

Denne finner du på din lokale helsekost. Dette er heller ikke et betalt innlegg, men et helsetips.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det går sikker noen timer så er jeg tilbake på koffein igjen, ha ha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *