Farvel Petra, you been a bitch!

P8290869

God morgen dere

Lene og jeg er på vei til London for en aldri så liten happening sammen. Vine and dine, og selvsagt litt Espen & Lene tid. Man skulle kanskje ikke tro at vi trengte det så mye som vi er sammen, men vi trenger en timeout i et annent land. Når jeg sier timeout så mener jeg selvsagt ikke at bloggen blir oppdatert, men vi trenger bare inspo påfyll. Bloggen ruller og går som alltid. So long regnstormen Petra!

Skjermbilde 2015-09-17 kl. 23.03.05

Sjekk denne artikkelen HER

Har jeg lov å kalle meg king of snapchat nå? Kanskje ikke, men det er veldig moro å være den eneste mannen som er med disse super kule damene. Jeg er veldig stolt, siden snapchat er en plass hvor jeg kan ta dere med backstage og lage litt humor samtidig. Takk for at dere følge, stas altsår.

Skjermbilde 2015-09-17 kl. 20.56.38

Vi ses i London snart.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *