Caroline Berg Eriksen for Adax

(Inneholder reklame for kompisen min dette innlegget da, det går sikker bra for FBI)IMG_1881

God onsdag folkens.

Jeg har bare fått oppdatere Snapchaten min i morges fordi jeg måtte løpe til Caroline sin pressedag for Adax. Stolt av hu mor altsår!

Min plan var at jeg skulle stjele Caroline sin veske og gi den til en av dere. Det gikk ikke fult så bra, men skal treffe henne litt senere i dag så da prøver jeg igjen. Det er alltid fint med en gratis veske dag folkens, enten om du er mann, dame eller transe, ikke sant 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjekk den deilige frokosten Caroline ikke hadde laget selv, nam nam. Lenge siden jeg har hatt grøtt i magen.
IMG_1920 IMG_1922 IMG_1924 IMG_1897IMG_1899IMG_1896 IMG_1893

I kveld kan du kjøpe veskene hennes en dag før alle andre om du møter opp på Steen & Strøm klokken 18:00. Ellers får dere vente til jeg stjeler en veske, jeg kommer til å klare det (tror jeg)FotorCreated

FotorCreated

FotorCreated

The author didnt add any Information to his profile yet

2 Comments

Kamilla Haaland

Reply

Hvor får man kjøpt disse? Elsker den store modellen <3

kamillahaaland.com

Espen Hilton

Reply

Jeg vet du kan få denne på Sten & strøm. Eller sjekk Caroline sin blogg for info 😀

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton