Zalando Nordic Blog Awards, og vi er nominert :D

P9141850

God morgen dere, og for en fin morgen det er også 😀

Jeg sitter her på «kontoret» mitt og koser meg med en deilig kaffe, blogger med dere og leser mails. Jeg har fått beskjed at bloggen vår er nominert til Zalando blogger awards 2015, under katergori Best Fashion Blog Male 2015.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er sykt moro da. Det gleder en blogger som meg bare å bli nominert altsår! Men tenk om vi hadde vunnet? SAVA! Tror ikke jeg skal tenke for mye på det, men tenk så moro å få reise til Danmark da? Representere Norge. Nei, jeg skulle jo ikke tenke noe mer på dette. Ha ha. Fanken, vanskelig altsår!

Skjermbilde 2015-09-14 kl. 16.27.56

Jeg er nominert både med Kaja Marie og Glenn som ligger under Unitedbloggers, stas for UB familien. Håper det blir en av oss som får dra til Danmark, det hadde vært utrolig gøy.

Ønsker dere alle en digg dag, vi ses om litt folkens.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *