Lørendagen, en dag for oss alle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei godt folk!

Det var Lørendagen i går og jeg dro opp for å sjekk ut morohetene i min nye bydel. Det som er litt kult er at hele Oslo hadde markedsdag i går, men når jeg kommer opp til Løren så er det full fest, et kjempeopplegg fra scenen med Benedicte Adrian på mic`n og Løren ungdomskorps på stortromma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg er Selvaag Bolig sin ambassadør dro jeg innom for å hilse på Stian og gjengen som hadde stand blandt alle folkene. Det som er litt rått er at denne Selvaag gjengen har nesten solgt alle leilighetene nå. Lørenpynten, der jeg flytter inn neste år, er utsolgt. Løren Stasjon går så det suser, i tillegg til at de har kjøpt flere tomter på Løren. Snakk om populær plass å bo da folkens. Yay 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP9121649P9121654P9121673


P9121666

Dro innom Houz som har blitt min favoritt interiørbutikk i Oslo. De hadde 15% avslag. Jeg bare; shopping, shopping. Jeg fant både bord og sofa som jeg tror blir med meg i leiligheten når den står klar.

P9121675OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *