Golden eye // James Bond

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hola at ya sunday peeps,

Goldeneye I found my weakness, goldeneye he do what he please, goldeneye no time for sweetness. Det var min sang til denne 24K gullmasken 😀

Neida, det har seg slik at jeg er ikke 20 år lenger. Jeg liker å ta vare på det han duden oppe i himmelen gav meg. Derfor kjører jeg på med litt hud treatment en gang i blandt hos EliteHelse. ( Reklame, setter jeg her da)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huden er som hele kroppen. Den trenger trening og derfor bruker jeg laser på huden for å få mine hudceller til å jobbe. Når man runder 30 år stopper hudcellene å jobbe faktisk, men med litt hjelp skjønner de fort at her skal det skje noe. Etterpå legger jeg en liten 24K gullmaske over i 30 minutter. Wallabimbom og ting begynner å skje. Digg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFotorCreatedOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *