Fest for alle i morgen :D

IMG_8325

Hei godfolket og god fredag!

I morgen byr jeg opp til fest, eller det er igrunnen Benedicte Adrian som byr opp, men jeg later som det er oss begge to jeg. Jeg skal i hvertfall ha snapchatfest med dere – og kanskje vi sees?

Skjermbilde 2015-09-11 kl. 11.28.26

Åh som jeg har gledet meg til Lørendagen som er i morgen klokken 12:00-16:00. Dette blir en virkelig kul dag for både store og små. Er du på jakt etter leilighet, vil du kanskje bli min nabo? Selvaag Bolig skal ha boligmesse utenfor Kanonhallen, her burde dere ta turen, kanskje vi kan drikke en kaffe sammen eller et glass vin? Kom hvertfall bort å si hei om du ser meg. Det er superkoselig.

Skjermbilde 2015-09-11 kl. 09.50.42

Jeg gleder meg så sykt til å flytte inn i leiligheten min på lørenpynten som jeg selv har designet sammen med Selvaag Bolig. Jeg tror det kommer til å bli et magisk år her på Løren.

Det blir utdeling av årest Hederspris, den burde jeg få altså! Neida, joda, neida. Lurer på hvem som få den?

Morgendagens program omfatter mye underholdning, god mat, glade mennesker og moro!Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *