Get the look ( work style)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere, herreminhatt!

Jeg sitter her med kaffen i halsen og fikk en fantastisk kul beskjed fra min bloggsjefer. Bloggen gjør det veldig bra i Sverige. Hvor kult er ikke det da? Sverige er en plass jeg bodde før, så at det fine svenske folket liker bloggen gjør meg berusende glad.

FotorCreated

Shoes – Nike / Jeans – Diesel. Shirt – RalphLauren / Jumper – RalphLauren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå gleder jeg meg virkelig til å komme over på besøk til mine flotte svenske kollegaer Foki, Deseree & Caroline. Det er snart Kickoff i Sverige så da skal vi ha det moro, alle sammen. Stureplan next! Neida. Tror jeg holder meg til hipsterfolk på Sødermalm 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P9081473

 

Tj, svenskar, hur e leget? Jag e jette gullit om dagen. tackar o bukkar og at ni liker min bloggis. det gjør meg så jette gullit. Sorry, jeg kan ikke skrive svensk altsår! Kanskje jeg skulle prøvd meg på Dansk?

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton