Trening med Ellos ( Shopping-guide)

P9071248

God morgen dere.

Jeg må bare fortelle dere noe morsomt som skjedde for noen dager siden. Jeg fikk en telefon, en sykt morsom telefon faktisk. En telefon som gjorde at minnekortet i hodet mitt begynte å rulle for full guffe.

Husker dere den tiden tiden når hustelefon var poplulær? Eller når posten kom, og det lå et reisemagasin der? For ikke å snakke om når Ellos katalogen kom i posten hver måned? Husker dere hvor ville vi ble? Man satt seg ned i sofaen, og brukte mange timer på å bestille både reiser og varer fra disse katalogene. Good times.

P9071241

Så over til denne telefonen jeg fikk. Det var ingen andre en Ellos som ringte meg. De lurte på om jeg hadde lyst å vise frem klær fra i katalogen / nettsiden deres. Hvor morsomt er ikke det? Jeg hadde faktisk glemt bort både Ellos og reisekatalogene fra gode gamle dager.

FotorCreated

Ellos er ikke bare først og fremst en kataolog lenger, det er en nettside med masse utvalg for oss som like både en fresh stil – og mote som ikke spiser opp lommeboken. My kind of shoppingside.

Jeg har nå takket ja til å lage tre kule innlegg sammen med Ellos. Trening, høst og vintermote. Håper dere liker dette.  Jeg kan hvertfall stå for hva Ellos har på nettsiden sin. 

FotorCreated

1: Sokker/ 2: Bukse / 3: Genser / 4: T-skjorte /5:  Treningsbag / 6: Joggesko / 7: Nikeløpesett

FotorCreated1. Shorts / 2. Nike tights / 3. Genser

P9071287P9071293P9071274P9071264 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. hahaha stemmer det! ikke for å snakke om hm katalogen og. Det var store greier det!

  2. Nei nå ble du veldig Ellos 😛 Digger Ellos og gleder meg til å se alle innleggene 🙂