Ned i vekt meny ( Proteinchips)

(Inneholder annonselenker)

P9051221

Jeg har aldri vært den personen som er veldig glad i chips, men i helgene kan jeg få cravings på noe salt og godt. For å ikke bli helt gal i nødda, så pleier jeg å lage sunn mat som er godt kryddret, istedet for å kaste i meg masse unødvendig junkshait som en pose med fett fra chipshylla på Kiwi.

P9051224P9051225

Sist uke kom det en liten gave til meg på døren, her sto det. Kjære Espen, vi vet hvor glad du er i proteiner, og vil gjerne du skal teste ut disse posene med proteinchips. Jeg bare, here we go again! (Gratis reklame) Men så tenkte jeg på «Nedivektmenyen» og sjekket innholdet i posen.

P9051229

Chipsen er uten gluten og GMO. 😀

P9051227

Dette er perfekt for de som ikke klarer å legge fra seg chipsposen, men som vil ned i vekt. Derfor MÅ jeg legge denne til i «nedivektmenyen» på bloggen.

Min favoritt er Chili lime. Denne er perfekt om du skal lage nachos. Bruk karbonadedeig, en pose med disse chipsene og woops så var nachosen endelig fylt med masse proteiner.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Du har vel ikke en rabatt kode også på lur?