Fettforbrenning

P3054998

Hello folk & røvere.

Siden det går litt fort med både video og bilder på Snap, tenkte jeg at fettforbrenningsplanen også kommer på bloggen. Personlig så er dette min favorittøkt. Ikke fordi jeg skal forbrenne så mye fett, men jeg får så sykt mye energi ut av denne treningsformen.

Runde 1!

1. Oppvarming i 10 minutter. Her kan du enten gå fort, eller jogge.

2. Du skal løpe i 20 sekunder, hopp til siden og vent i 10 sekunder. Mens du venter skrur du opp farten til 10.5 så hopper du på mølla igjen i 20 sekunder, deretter hopp på siden igjen, og skru opp på til 11. slik forsetter du hele veien.

Slik forsetter helt til 20, om du klarer det da. Er 20 for fort for deg, løper det du klarer.

3. Når du er ferdig med runde 1, skrur du ned farten. Her kan du enten jogge eller gå fort. Det viktigste er at du holder pulsen oppe. Dette tar ca 2-4 minutter.

Runde 2

1. Nå skal du gjøre det samme som du gjorde på runde en . Den eneste forskjellen denne ganger er at du nå skal løpe sånn; 10-11-12-13-14-15-16-17-18-19 så 20. Ikke 10,5 til 11. Skjønte dere det?

Runde to er letter ford runde tre er helt for jævlig 😀

Runde 3

1. Nå begynner du på 10  i fart og gjør det samme som du gjorde på runde en. Forskjellen er nå skal du også øke med motgang. Hvergang du skrur opp farten, skal du også skru opp på oppoverbakke. Dette repeterer helt til 20 om du klarer. Mange av dere klarer ikke denne farten, så da kjører du på med din egen fart.

Oppsummering.

Du lurer kroppen din. Den må jobbe beinhardt. Du forbrenner som bare pokker. Du får masse energi etterpå. Husk når det blir tungt og du vil gi deg, så er det bare hodet ditt som klager. Press deg selv. Vi mennesker er maskiner og er det noe vi kan så er det å presse oss selv til de målene vi vil nå.

Masse lykke til. Ses på Snapchat @ EspenHilton

Trenger dere litt treningsmusikk, anbefaler jeg at at dere følger min Spotify liste som heter Music 1. Legger til ny musikk ofte her.

Skjermbilde 2015-09-02 kl. 16.22.37

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. God kveld, Espen! Wooow – for et bra tips! Dette skal jeg prøve allerede i morgen 😀 Har du åpen snap, så det kan snappes til deg? 😀

 2. Lykke til Marianne, dette er knall bra 😀

 3. Lykke til Andrea, er så digg når mann er ferdig 😀

 4. Takk for tips til ei super økt!
  Den var tøff, men samtidig gikk tiden kjempefort, vipps så hadde jeg vært på mølla i 40 minutter:D Deilig følelse!

 5. Hello 😉 det holder med mandag og onsdag. Styrke resten av uken 😉

 6. Denne gru/gleder jeg meg til å prøve

 7. Hei Espen! Æ digge dæ, du e så festlig på Snap! ISSSJE SANT?!? 😀 Ikkje minst ærlig, redelig, morsom og alvorlig når d trengs – ikkje slutt me d ! 🙂
  Har trent sia Juni me litt opphold innimella – kun styrke fra PT med mål om å gå ned i vekt. Høre mye om denna Geriljaen, at d e sykt bra fettforbrenning! D æ lure på e om du veit om detta tære på musklan? Altså, får ikkje «lov» me hæftig kondisjon pga svekke muskelvekst, men les mye rart overalt at Gerilja ikkje tære på musklan/muskelvekst. Ka du trur? 🙂

  1. Espen Hilton

   Hei Stine mor 😀

   Ha ha tusen takk, så hyggelig å høre.

   Du kan fint ta denne økten en . 2 ganger i uken uten å gå ned på muskelmassen. Husk å få i deg masse proteiner det gjør at muskelmassen holder seg.

   Tren styrke så mye du kan, men ta denne økten etter en beinøkt og gjør halvparten av økten. Du vil merke en veldig stor forandring.

   1. Stinemor – I love it! 😀

    Tusen takk for svar, Espen! Ska absolutt teste detta ut 🙂
    Og keep up the good work – du e rett å slett hærlig! 😀

 8. Takk for superrå økt!
  Lurte på hva slags stigning du løper med på runde 1 og 2?
  For er vant med å alltid løpe med litt stigning, da null i stigning tilsvarer omtrent nedoverbakke.

  1. Espen Hilton

   Hei Vilde.

   Du jeg kjører nok på litt hardt på denne. Signing fra 2-4-6-8 og avlutter alltid siste økten på 10 -12 i stigning. Det er et rent helvete, men det varer jo bare i noen få minutter da 😀

   God trening, du klarer det 😀