Fashion wednesday ( Kate Moss)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Happy onsdag folkens.

Finnes det er stilicon som alltid sitter bra på brystet, så er det Kate Moss. Kate passer lissom til alt hun. Enten om du bruker henne til jeans eller kaster en jakke over henne så er det et perfekt fit. Eller om du bare har på deg underbukser, så passer frk Moss rett på kroppen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenk om du var gift med Kate Moss a? Hun ville jo sittet som et lim på deg 24/7 ha ha. Det hadde hun gjort om jeg var gift med henne. Jeg digger mennesker som Kate Moss, 100%. Da mener jeg hun Kate Moss uten cocain!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-skjorter som dette selges overalt, men er du i London så stikk innom Topman. Der får du slike til gutter og jenter. Skal du ikke til prince William av Cambridge sitt land, kan du stikke innom denne nettsiden. Kalles for Ebay og funker som et proteinskudd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *