Bildene som ikke kommer ut / Sorry Lene.

P8290996

Happy sunday folkens.

Det er ikke alle bildene som blir like bra kan man trygt si. Noen ganger trenger man å varme litt opp også før en fotoshoot. Sånn som disse bildene vi tok i går. Dette er ikke bilder jeg pleier å legge ut, men det er veldig viktig for meg at jeg får lagt ut så mange dårlige bilder som mulig av Lene.

Bilde 1;

Planen var at jeg skulle være en sykt “kjekk” mann som skulle kose meg på ballkongen med et glass “gratis” vin. Det ble jo virkelig fint da. Tror ikke vinfolkene vil ha meg som modell på deres vinflaske. FotorCreated

Bilde 2: 

Skulle igrunnen bare se på den fine utsikten dem har på Vestliaresort. Det ble mer ballett time / Kardashian rumpepose!FotorCreated

Bildet 3;

To gode venner skulle ta et fint bilde sammen. Resulatet ble litt for beruset motebloggere da. FotorCreatedBilde 4;

Jeg tror faktisk dette bildet er det beste bilde av dem alle. Heldig med dette du, Lenemor.

P8291003Bildet 5;

Sjekk beina våres. Hva slags posing er dette?
P8291001

The author didnt add any Information to his profile yet

2 Comments

Sara Katrin Walstad

Reply

Hahahahahaha!! For et radarpar dere to er 😀
Søte altså 😀

Anne Brith Davidsen

Reply

Jeg dævver! LOL bigtime 😛

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton