Sofatrening for ALLE! Ingen unnskyldninger!

P8250553

Hello fine spræke mennesker.Som dere vet så elsker jeg trening, men noen ganger så kan jeg har det på samme måte som mange andre. Det regner ute, kroppen er litt slapp og alt du igrunnen vil er å være hjemme. Vet du hva, da blir du hjemme og tar treningen i sofaen. Joda, i sofaen!

Sofatrening er sykt tungt, veldig effektivt og det er jo det vi alle ønsker å få ut av treningen, effekt 😀

Bilde 1;

Her løfter du deg opp og presser sidene opp og ned, hold i 10 sekunder så forsetter du med dette 5 ganger. Deretter snur du deg og gjør det samme på andre siden. Da vil du få fine V-linjer på magestumpen etterhvert.

(Denne øvelsen utfordrer hovedsakelig de laterale (side) musklene i mage- og ryggregionen)
P8250551

Bilde 2;

Push ups med beina i sofaen, klarer du 15 push ups er det fantastisk, men gjør så mange du klarer og gjør dette 3 -5 ganger.

(Øvelsen er viktig for styrken i ryggen din. Den gir stabilitet til skuldrene og kjernemuskulaturen, samtidig som dens krav til nevromuskulær kontroll og stabilitet aktiverer en rekke andre muskler, deriblant serratus anterior, som er viktig for skulderhelsa.
P8250558

Bilde 3;

To armer i gulvet, et bein i sofaen, mens du løfter opp beinet og ned 10 -15 ganger. Etterpå bytter du bein og forsetter.

Denne er fantastisk for rumpestumpen din)P8250559

Bilde 4;

Legg ryggen godt ned i sofaen, press rumpa opp i luften. Hold rumpen stille mens du teller til 30. Senk ned og gjør dette 3 -5 ganger. Denne rumpetreningen vil gi super resultater. Kanskje en litt Kim Kardashian fu. P8250549

Bilde 5;

Legg det ene beinet på sofaen, mens du presser det andre ned i gulvet. Her skal du presse kneskålen til det beinet du har i sofaen ned i gulvet, så løfter du det andre opp og ned. Gjør 12 press på hvert bein, ca 3 -5 ganger. Da vil du kjenne det svir som en liten jævel 😀

Da vet du at jobben er gjort bra. Det skal gjøre vondt. EFFEKT folkens!P8250548

Det var dagens trening på 30 minutter. Vil du ha det litt tyngre bruker du store vannflasker // brusflasker og fyller dem opp med vann. Hold dem i hånden mens du utfører treningen.

Husk at du trenger ikke mer enn 10 -20 sekunder pause mellom hver økt. Jo mindre pausen er, jo fortere går pulsen. Kaaaabooom, fettforbrenning på høytnivå!

Blir det for tøft med trening i sofaen, kan du gjøre alle øvelsene på gulvet. No excuses people!

P8250560

Gjerne del innlegget om du tror det kan hjelpe andre som kanskje ikke tør å gå på treningssenter. Jeg var en av de menneskene før.

Ps: Jeg digger dere som sender meg meldinger på Snap. Det er så sykt moro å bli bedre kjent med dere også.

All the best hilsen Pt-Hilton.

The author didnt add any Information to his profile yet

3 Comments

Linda

Reply

Kjempekult, dette skal gutta mine på 14 og 17 få… Men får ikke opp bilder??

Espen Hilton

Reply

Får du de ikke opp. De kommer opp hos meg.

Fanken. La meg sjekke litt her. Takk takk for at du synes dette var morsomt

Espen Hilton

Reply

Bildene kommer opp på min side. Faen! La meg sjekke litt her 😀

Kanskje om du skrur av og på dataen igjen?

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton