Nå skjønner jeg dere foreldrer med stram tidsplan.

P8180311God ettermiddag flotte, spræke & ikke minst fine folk. (Reklamelenke)I dag gikk jeg virkelig 100% inn for å leke at jeg var et stykke foreldre for en dag, eneste jeg manglet var kidden da, ha ha. For å oppsummere hele dagen. Leiligheten har jeg faktisk vasket to ganger. Jeg har vasket 5 maskiner med klær, bakt ferske rundstykker, betalt alle regninger og byttet på sengen. I tillegg har jeg også byttet batteri på brannvarsleren.

Altsår! Nå forstår jeg at det er vanskelig for veldig mange foreldrer å komme seg på trening. Alt dette har jeg fått gjort uten barn, og det tok hele dagen. Dere som er hjemme med barn er virkelig råe. RESPEKT!!!!

Jeg tenkte at siden jeg nå først er inne i dette “foreldre”moduset mitt, skal jeg ta det helt ut og dra på storinnkjøp av mat. Neste stopp er altsår hvor man får 1 kilo Kvarg til 25 kroner. Hello Sweden. Sava, snakk om en fornuftig Hilton.

P8180310Tanktop // H&M kr 49.- Shorts // H&M kr 149.- Shoes // Nike kr 849.- Dem finner du HER!Disse Nike skoene er faktisk de beste sommerskoene jeg har kjøpt meg. De er lette, luftige og ser sørenmæ fantastiske ut. Trenger du nye joggiser, da anbefaler jeg disse på det sterkeste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

1 Comment

Espen Hilton

Reply

Tuuusen takk Veronica 😀

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton