Jeg beklager.

P8111270Shoes // Tiger. Jeans // Diesel (link HER) Shirt // Topman. Glasses // Specsavers. (ADLINK)God kveld folk & røvere.

Ok, så her kommer faktisk det ærlige svaret på hvorfor det ikke er en “nedivektmeny” i kveld. Den skulle igrunnen vært i går, men så var jeg på trening og plutselig så måtte jeg løpe til Specsavers eventen. I dag skulle det opp, men da jeg kom hjem i går klokken 23:00 var jeg så sulten og spiste opp hele menyen jeg skulle tipse dere om. Jeg glemte å ta bilder av det jeg lagte. Voknet opp i dag og bare FANKEN!!!

Nå skal jeg faktisk komme meg på butikken nok en gang og kjøpe det som trengs til denne menyen, ha ha. Er det mulig? Yaaaaa…

Menyen som kommer er hvertfall kjempe billig og et supert alternativ til nistepakken enten på jobb eller skolen.

Vi ses snart. P8111275

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P8111326

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P8111328P8111279

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton