Kan du huske?

P7311079

God morgen folkens, kan du huske de gode gamle tingene?Jeg husker da jeg var 12 år gammel. Jeg begynte å jobbe på Biffen i Vennesla, eller Godbiten kiosk & gatekjøkken. Jeg jobbet her helt til jeg var 20 år. Er ikke det litt sykt? Jeg har jobbet helt siden jeg var 12 år. Hello pensjonsordning!

Jeg kjøpte min første Shave-ice på Evje for noen dager siden og gjett om minnebrikkene falt på plass igjen.

En av de største tingene jeg husker fra denne “Biffen”tiden var Shave-ice. Isen du selv lager med den blå maskinen. Alle skulle ha Shave-ice husker jeg. Det værste var vel på 17 mai. På 17 mai tror jeg vi solgte over 10.000 shave-ice! Eller noe i den duren. Det er mye nedfryst is altsår. Alle barna skulle ha alle smakene på isen sin, og det gjorde at Shave-ice`n falt sammen og kidsa begynte å grine. Yaaa! Du skal få ny vettu, ingen liker grinete barn på 17 mai vettu 😀

Når vi selv lagte Shave-ice blandet vi isen med alkohol. Hello drunk workers, haha. Vi hadde selvsagt stengt shappa, men uansett, noe så godt.

Lenge leve SHAVE-ICE for det er faktisk like godt som jeg husker det.
P7311077

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P7311073

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHusk du kan stemme på bloggen vår HER!

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton