Dette må du gjøre i Oslo!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herremin konstabel. Jeg hadde helt glemt ut hvor sykt gøy det er å bowle! Vi gikk alltid å bowlet da jeg bodde i Kristiansand før, men jeg tror ikke det har blitt noe bowling siden.

Da jeg fikk spørsmål av noen venner om vi skulle ta noen øl og bowle tenkte jeg YAA! Men hvor bowler man igrunnen i Oslo? Jeg har ikke peiling. Det som var moro var at vi satt å tok en deilig iskald Corona ved Peoples i Oslo, har dere ikke vært på resturant Peoples må dere ta turen. Drittgode burgere 😀

Uansett så lå hvertfall bowlinghallen rett ved siden av. Altså sykt gøy og jeg var selvsagt sykt dårlig på å spille. Men resturant Peoples finner dere på denne adressen Arbeidersamfunnets plass 1, 0181 Oslo.

Happy eating og happy bowling.

#Ikkesponsetbareetbratips

P7270812OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP7270822

Følg meg gjerne på SnapChat  // Instagram for flere updates og flaue videoer 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *