Jeg digger leserene mine. Dette er Oliver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP7170214

Jeg har det virkelig helt fantastisk på ferie. Det er ikke mange ganger jeg kan si at det føles som ferie, men det kan jeg virkelig gjøre denne gangen.Som blogger blir jobben med meg over alt så 100% ferie får man da ikke. Men im a happy clapper anyways. Det jeg elsker med å blogge er at jeg får bli kjent med dere lesere på en litt annen måte enn å jobb i et medieselskap som jeg gjorde tidligere. Nå er jeg heldig å få snakke med dere mer personlig her og når jeg er på ferie faktisk.

Her om dagen møtte jeg en fast lesere i Sitges, Oliver heter han, hvor kult er ikke det a? Vi måtte bare ta et bilde sammen. Jeg elsker når folk kommer bort og hilser og sier dem er fan av bloggen min. Da blir jeg såååå glad. Da betyr det at jeg gjør noe riktig og at jeg skal forsette og bare bli bedre og bedre.

Oliver er virkelig en kjernekar og skal jeg være helt ærlig så burde ex kjæresten Madelen komme tilbake til han. Oliver er nettopp blitt singel skjønner dere, så om ikke Madelen kommer tilbake så burde alle andre jenter kaster seg over han. He is a keepers girls. 

P7170210

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *