Ned i vekt meny ( Reisemat)

God morgen deilige mennesker. Da er dagen kommet hvor Hilton endelig skal få ta seg litt ferie med venner. Dette er ikke venner som blogger, men jeg skal holde dere oppdatert hverdag. Gleder meg så mye til å endelig få litt sommer på kroppen min. Første stopp er byen Barcelona. Her blir vi i tre dager før vi tar toget videre.

Som dere vet så hater jeg flymat og all den junken som blir servert oppe i skyene. Jeg har derfor laget min ultimate must have når jeg er ute å reiser. Dette burde dere også gjøre. Mye billigere for lommeboken, pluss magen deres sier tusen takk uten gass, ha ha.

Grunnen er så simpel som at vennene mine hater når jeg ble lav på sukker, da hjelper det alltid med en proteinbar. Husk å drikk disse med vann, det er alt for mange som bare spiser en proteinbar og tror at det gjør susen. Du skal kløyve ned 1 halvliter hvertfall med vann. Da merker du hvor bra det er med disse små jævlene.

♣Vi ses i Barcelona ♣

P7134482FotorCreated

1. HER  //  2. HER  //  3. HER.  //  4 HER.

Questbarene er gluten fri – Uten tilsatt sukker – 20g Protein – Lite karbohydrater. Min favoritt er Cinnamonroll // kanel i svingene som det heter på Norsk. Nam nam.

Tips: Varm en bar 10-20 sekunder i mikrobølgeovnen før du spiser den – Himmelsk!

P7134487

P7134490

P7134493

P7134494

P7134495

♣ Gjerne del dette innlegget videre om det føles riktig.

♣ Følg EspenHilton på Snapchat for å se hva som oppleves på tur.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hei. Jeg visste ikke at det var lov å ta med mat på fly? Er det lov ta med seg questbar? Da hadde jeg blitt super glaaad!