Sommerstyle på budskjett.

P7124406

Klær må ikke være dyrt for at det skal være kult. Noen av de beste plassene jeg finner klær er enten på billigkjeder / bruktbutikker som Fretex eller bruktmarkeder. Jeg elsker vintage klær og handler ofte gjennbruk. Nå kjente jeg at jeg fikk lyst å reise til Los Angeles å dra på vintageshopping.Dette antrekket jeg har på meg koster totalt 300kroner. Skoene er fra Nike og koster nok litt mer enn 300 kroner. Jeg kjøper ikke brukte joggesko fordi de joggeskoene er jo allerede formet etter sin tidligere eiers føtter. Både sålene og demperene på skoene er også borte, så hva skal man igrunnen med brukte joggesko? Viste du at bruker man joggesko veldig mye skal dem byttes ut ca hver 3 mnd? Helt sant og veldig drøyt! Ikke rart det går godt på Nike fabrikken.

♣ Shortsen finner dere på Logg avdelingen på H&M. Singleten finner dere på H&M sin ungdomsavdeling. Nike skoene finner dere HER (adlink)

♣ Husk å bruk pengene deres på noe litt gøyere i sommer enn en shorts til 2000kroner.

P7124422P7124421P7124418P7124436P7124435

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *