Mrtravel Idiot!

262424_10150754669110517_7903752_n

Hello godtfolket! Ja, mr travel idiot = meg selv.Jeg skjønner ikke helt selv at dette er mulig. I morgen reiser vi alle til Barcelona for å endelig få oss litt sommer. Skjer med sommernorge lissom? Jeg pleier alltid å ha kontroll på tingene mine, alt utenom flybilletter.

Jeg var 100% sikker på at jeg hadde bestilt flybilletter siden denne turen ble planlagt i november 2014. Jeg har gått å snakket til alle sammen at vi er så lure som har bestilt flybilletter så tidlig. Joda, alle har bestil utenom meg! Dette fant jeg ut i dag. Er det mulig å være så borte? Ha ha. Jeg tror jeg begynner å bli for vant til at andre bestiller flybilletter når jeg er ute å reiser. NOT TO SELF!

Jeg har kjøpt nye billetter i dag da, men fanken assår. Nå har jeg hvertfall pakket og det eneste som gjenstår er trening og lage flymat.

Denne turen blir så utrolig morsom. Gleder meg til å vise dere plassene vi skal bo, it`s all about Airbnb.

Vi har droppet hotell i år og booket heller leilighet midt i byen hvor vi skal være i 3 dager. Etterpå stikker vi til Sitges hvor vi har leid oss en luksus Villa. Vi får x-fingrene for at bildene på Airbnb ikke lyver, ha ha. Man vet jo aldri. 

P1010739P1010749P1010751P1010762

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *