Vær aktive, kom dere opp av sofaen!

P7124387

Happy markasøndag.En av de beste plassene å tilbringe søndagen er oppe i Oslo marka. Har du ikke bil så tar du bare banen opp til Songsvann. Her går du rundt Sognsvannet og videre opp til Ullevålseter (5,5km å gå eller løpe) Sett deg ned og ta en vaffel og en kopp kaffe. Husk penger og ikke gjør samme tabbe som meg. Jeg glemte lommeboka i bilen og var så sykt sulten. Videre tar dere turen opp til Frognerseteren (6 km) Her kan du spise en god middag om du er veldig sulten og virkelig nyte Osloutsikten.

Det finnes så sykt mye moro man kan gjøre sammen med familien når du kommer opp til Frognerseteren. Rett ved siden av sætra ligger Oslo sommerpark Den råeste og morsomste opplevelsen for hele familien. Her burde alle ta turen om dere er i Oslo. Det går bane fra Frognerseteren som tar deg rett ned til byen igjen.

Nyt sommeren ute med familien, ikke sitt på sofaen. Vær aktive og bruk energien på noe morsomt denne sommeren. Skap gøy minner og vær leken. Jeg tror det er noe av det viktigste som finnes, lekenhet. Vi er alle barn på hver vår måte. #Aldrivoksopp!

Dette er ikke et sponset eller et reklame innlegg. Dette er mitt tips til dere som enten er eller kommer på besøk til Oslo.

Gjene del innlegget videre om du kjenner noen som kunne tenke seg denne aktiviteten.

P7124392P7124393P7124386P7124394P7124399 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *