Lykkelig uviten om slankehysteri!

11038565_10155782263260517_6226541776375813013_n

En liten, men kanskje beste beskjed fra min kompis til alle dere i sommer. Under bildet postet hun denne teksten.Den tiden jeg var lykkelig uviten om slankehysteri og dietter! Den tiden alle lagde vafler og kaker med vanlig smør og den tiden mamma solet seg toppløs uten at den ble en diskusjon på VG forum.

Den tiden hvor man hadde potetsalat til grillmaten uten at man postet det på instagram å forklarte hvorfor man ikke tok lowcarb istedenfor. Herregud kos dere folkens! Det er sommer!!!! Den er her nå! Har du ikke Bikinikroppen så nyt den kroppen du har! Det gjør jeg 😍 Hilsen året 1990 #enjoysummer #relax and #enjoy

Måtte bare dele dette innlegget som hun postet på Instagram i går. Jeg kunne ikke være mer enig med henne, er du enig i det hun sier? Gjerne del innlegget.

Jeg avslutter med AMEN to that og god sommer videre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *