Gratulere med dagen kjære Piña

167733_10150377108270517_1465482_n

Happy fredag fine mennesker, da var det enedelig helg og det betyr at alt er lov, hvertfall nesten alt.10 Juli har blitt en favoritt for meg fordi det er den nasjonaledagen til min favoritt drink. Du kan sammenligne meg og Piña Colada med ei gamel dame som sitter på et cruise ship i Mallorca og kaster ned disse drinkene, mens vi gambler på maskinene. Jupp, thats right! Me and granny on a gambling boat.

SocialPost_PinaColada_Square_1000x1000_8_RGB_0

Da jeg jobbet i Mexico bestilte jeg 5 stk før middagen, det vil si at når middagen kom var jeg ikke bare mett, men også ganske så full. Ååå jeg elsker Piña Colada dagen den 10. juli. Hipp hipp for alle oss som elsker denne harry drinken som ble skapt på en bar ved navn Hiltons Beach Comber bar i Puerto Rico august 1952. I love it! Piña Colada er også den 10. mest googlet cocktailoppskriften, assår!!!

En klassisk Malibu Piña Colada er lett å lage og smaker uimotståelig – kokosmelk og ananas blandes sammen for å lage en fristende opplevelse.

FotorCreatedSocialPost_PinaColada_Square_1000x1000_3_RGB_0

Happy drinking people. Husk du kan også lage den alkoholfri, smaker fantastisk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *