Ned i vekt meny ( Frokost)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen fine sprækinger.Som dere vet så elsker jeg mat med masse proteiner. Jeg har sett og hørt mange spiser proteinpannekaker, så tenkte dette er noe jeg må få testet ut. Et litt sunnere alternativ til dem vanlige man fikk av hu mor som liten kid.

Jeg gikk inn på proteinfabrikken og kjøpte meg en pakke med disse Proteinpannekaker. Sykt lett å lage og tar deg toppen 5 minutter.

♣ 1,5dl med vann og 2 scoop med pulver. Rist godt og kast røra på pannen. Thats it.

♣ Jeg laget syltetøy med både bringebær og blåbær. Kastet bærene i en boks og blandet dette med Kvarg og litt FunLight. Stavmikser i 2 sekunder og woops all done. Hjemmelaget proteinsyltetøy.

♣ Disse pannekakene er meget proteinrike og inneholder naturlig mye fiber og mineraler. Den lave glukemiske indeksen betyr at opptaket av sukker i blodet er langsomt som igjen fører til et mer stabilt blodsukker.

Dette er en perfekt liten frokostmeny nå i sommer. Lurer på om noen hadde merket forskjell om jeg hadde servert dem disse istedet for dem vanlige pannekakene? Jeg tror ikke det.

P7084280OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1,5 dl vann & 1 scoop med Proteinpannekake pulver.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kvarg og Bringebær
P7084290OLYMPUS DIGITAL CAMERAP7084294

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *