Video time

P7044117

God regnfull sommer folkens.Hva er bedre på en regnfull juli sommer enn å løpe ute? Jo, sitte inne å se film. Det er hvertfall noe jeg liker. Når det kommer til filmer så liker jeg dem som har en spennende og litt sjokkerende avsluttning. Du vet når du tror du skjønner hele filmen, men så kommer sluttscenen og du hoster opp popcorn kjernen fordi filmen ble plutselig 100 ganger bedre?

Jeg vil gjerne tipse dere om 2 filmer og en serie som har denne effekten på meg. Det eneste jeg hoster opp er Kvarg da, men dere skjønner greia.

SENSE 8:

Da jeg begynte på dennne serien klarte jeg ikke legge den fra meg. Nå angrer jeg litt fordi det er Netflix og hvem vet når det kommer en ny sesong. Serien er spennende, sexy og du blir sittende å digge alt fra A-Å.

sense8_header

STONEHEARST ASYLUM:

Du vet når du ser en film og du tenker? Hvem er det igrunnen jeg heier på her? Hva er dealen med hun pene dama? Hvorfor? Hæ? Ahha? Nei, slik var det vist ikke. Så kommer slutten av fimen og du bare. Wow. Jeg elsket denne filmen. Du finner den på Netflix.

review1

Before I Go To Sleep:

En film med Nicole Kidman, Colin Firth kan virkelig ikke gå feil tenkte jeg. Jeg satt filmen på og 3 minutter etterpå var jeg hooked. Nicole Kidman velger som regel filmer som blir veldig bra, men denne var fantastisk. En ekte triller som alle triller elskere burde få med seg.

Before-I-Go-To-Sleep-Banner

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *