La Ingrid få leve. Del videre!

11215173_10155880583585389_5283777372981101051_n

I november 2013 fikk Ingrid diagnosen Brystkreft. Hun kjempet seg gjennom dette, og i løpet av 2014 gjennomgikk hun operasjon, cellegift og strålebehandling. Etter denne behandlingen fikk hun beskjed om at kreften så ut til å være borte. Lite visste hun om at kampen for å overleve så vidt var i gang.Etter ett langt og slitsomt sykdomsforløp, begynte hun så smått å vende tilbake til livet, og vi som står henne nærmest så at hun begynte å få livsgnisten tilbake. Hun bestemte seg for å omskolere seg innen helse til kommende høst for å hjelpe andre. Dessverre så fikk hun den fatale beskjeden om at brystkreften hadde spredd seg til skjelettet. Hun hadde nå metastatisk brystkreft som er uhelbredelig. Hun fikk få år igjen å leve, og gjennomsnittlig leveår vedrørende metastatisk brystkreft er 3 år. Istedenfor å få beskjeden fra sykehuset om at de skulle prøve å redde livet hennes, fikk hun beskjed om at de kunne kun tilby henne livsforlengende medisiner. Men på et tidspunkt vil kreften spre seg til vitale organer, og da finnes det ingen medisiner per dags dato som kan redde livet til Ingrid.

Ingrid sin største drøm har alltid vært så liten, men samtidig så vakker og stor, og det er er å stifte familie og oppdra barna med masse kjærlighet og å se dem vokse opp til å bli det de er ment til å bli. Hun kjemper også for å overleve slik at hun kan med sin erfaring og sitt brennende hjerte bli en ressurs for andre som har det vanskelig.

Dessverre er det ingen hjelp å få fra det offentlige, hverken når det kommer til økonomisk støtte eller tilbud av medisin som kan kurere kreften. For oss som har fulgt Ingrid tett, er det katastrofalt og umenneskelig å se på hvordan hun er blitt behandlet. Vi har alle prøvd å hjelpe, men «systemet» svikter. Hun har får mange avslag på søknader om både bostøtte og livsopphold. Hun og familien har pådratt seg stor gjeld for at hun skulle klare seg gjennom sykdommen i fjor. Men nå står familien på bar bakke, og har svært lite økonomiske midler for at Ingrid skal få behandling og leve ett verdig liv nå som hun trenger det mest. Ingrid er sterk og står som en bauta i stormene. Men nå begynner hun å bli sliten av å kjempe mot det offentlige systemet. Vi ønsker at hun skal få slippe økonomiske bekymringer, og vi ønsker at hun skal få behandling slik at hun overlever, og ikke minst ønsker vi at hun skal få lov til kun fokusere på å bli frisk og finne styrken i seg. For den har hun, i store mengder.

Etter at hun fikk spredningen, har hun jobbet natt og dag for å kunne bli behandlet med Immunterapi. Denne behandlingsformen er ikke tilgjengelig for hennes sykdom i Norge. SÅ hun må ta den privat. Etter en iherdig innsatsvilje har Ingrid fått tilbud om å starte denne behandlingen allerede 20 juli. Det er et mirakel, men det koster og hun har ikke råd til dette. Vi er så fortvilet og ønsker å samle inn så mye at hun kan få gjennomføre denne behandlingen. Beløpet som trengs for å få dette, samt få til andre behandlingsmetoder og utlegg som ikke blir dekket av det offentlige, men som er av stor viktighet for Ingrid, er minimum kr 300 000,.. I tillegg er det et stort ønske om at hun kan ha til livsopphold og klare å betale faste utgifter. Men det viktigste er å samle inn midler til behandling som kan redde livet hennes. Familien og venner vil ikke miste henne!
Hjelp oss til å hjelpe Ingrid. Hjelp oss slik at hun kan få leve ett verdig liv nå når hun kjemper for å overleve.

Eventuelle midler som ville bli til overs, ønsker Ingrid å gi videre til kreftforskning i Norge.

Kontonummer: 3633 38 24463.

Ett ydmykt og stort takk fra familie og venner som ønsker Ingrid alt godt og lykke til!
Sammen er vi sterke og kan skape forandring!

Facebook: HER Det er nesten 6000 medlemmer på siden. Om alle setter inn 50kr av sine feriepenger så er pengene på plass. Alle har 50 kroner dem kan overføre. Lets do this.

BLOGG:
Se bloggen til Ingrid hvor hun skriver om hva hun opplever, på godt og vondt. Skrevet rett fra hjertet HER

Alle på sosialmedie, del denne videre så vi alle kan hjelpe Ingrid.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Har satt inn penger!
  Lykke til Ingrid! Håper du får midlene til denne behandlingen og at den fungerer!!!
  Brystkreft er veldig nært for meg da mammaen min har hatt det så jeg var ikke i tvil om å hjelpe til med dette <3

 2. Espen..kjære Espen!
  Jeg følger deg gjennom smått og stort på dine sosiale medier-kanaler. For meg er du blitt et kjærkomment pusterom hvor jeg glemmer livets alvor som konstant trykker på rundt meg, og jeg finner meg selv å smile og bli glad i hjerteroten min over at du finnes, og sprer så mye godhet, latter og omsorg til de rundt deg, både følgere og venner.

  Jeg er litt satt ut nå…for jeg fant meg selv og min historie på din blogg. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg googlet meg selv nettopp. Det er første gang jeg har gjort siden i etterkant av både sykdommen og oppmerksomheten jeg fikk rundt den , innsamlingen og mitt helhjertede forsøk på å dele historien min på bloggen, som jeg ikke klarte å gjøre i lengden. Det ble var…vanskelig (jeg har ikke helt ordet for å beskrive hvorfor jeg stoppet å dele historien min), men etter beskjeden om at jeg fikk uhelbredelig kreft , kjempet jeg som en helt og var med godt mot i noen måneders tid, inntil jeg følte meg totalt sønderknust av å virkelig innse hvordan livet aldri kom til å bli det jeg håpet på, og drømte om. Jeg har ikke klart å reise meg etter dette, og sykdommen har blitt verre.

  Så, jeg googlet navnet mitt nå og gråt da jeg så at det Google foreslo da jeg begynte å skrive navnet mitt inn i søkefeltet var: «ingrid Elizabeth Kalvik død».

  That hit home.

  Jeg føler meg mer død enn levende.

  Tårene triller nå. Og heldigvis oppdaget jeg at du har kjempet sammen med meg. Du har skrevet om min historie, og det betyr så mye for meg. Du er en som jeg ser opp til og som er en positiv kraft i livet mitt. Jeg må være ærlig å si at jeg ikke ser lyst på livet mitt, så jeg vi så gjerne takke deg for å sende gode lysglimt til meg ved å dele av deg selv på det store og fascinerende nettet. Du er en engel på jord.
  Takk
  Takk
  Takk
  Takk
  Takk
  <3

  1. Vi er alle energier som ikke går tapt Ingrid. RIP. Din energi er sterkere enn noensinne

 3. RIP Ingrid