Har du en jobb til Ivanka & Marcel?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Merker at det er veldig mange mennesker som kunne tenke seg en jobb denne sommeren. Nå har det seg slik at jeg får veldig mange søknader og CV fra folk som kunne tenkte seg å flytte til Norge. De vil fryktelig gjerne jobbe på hotellet mitt. Hmm…. Er det her jeg svarer dem og booket et skype møte bare for moroskyld? Neida. Nå har ikke jeg hotell, mulig dem tenker på en annen Hilton familie.

Etter jeg hadde lest meg gjennom alle søknadene bet jeg meg merke i et veldig hyggelig ungt par fra Slovakia. Desverre så har ikke jeg noe jobb til dem, men kanskje dere vet om noen som trenger en servitør eller noen i oppvasken her i Norge? Si fra så kan jeg videresende mailen med CV fra dette hyggelige paret.

Gjerne spre dette videre på Facebook eller andre sosiale medier, kanskje vi klarer å finne en jobb til dem i Norge. Hvor kult hadde ikke det vært da? La oss se hva som skjer, kanskje vi sammen klarer å finne en jobb til disse to i sommer. #hjelpIvankaMarcel.

Skjermbilde 2015-07-07 kl. 20.13.15

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. kiero a prender ingrils