Coconut drinks

b33

Hello sommerfolket!La oss snakke litt drinker. Jeg elsker en god drink, den må gjerne være uten alkohol. Jeg vil helst ha alt uten alkohol når jeg er på treingsrutinene mine. Men denne drinken her kan både barna og dere voksne like. Bare husk å ta bort alkoholen når du servere dette til kidsa. ha ha. Dere vil ikke ha samme tilfelle som skjedde min bror og meg da vi var små. Funny story. Noen som hadde helt sprit på Sprite flasken og lagt den i kjøleskapet. Det smakte ikke så godt for oss på 8 år ha ha.

 Coconut heaven
1 porsjon
6 cl kokosmelk
6 cl nypresset limesaft
Selters
Frisk mynte

Kokosmelk og limesaft ristes godt i en shaker med knust is. Serveres i et avkjølt collinsglass med isterninger. Toppes opp med selters og røres forsiktig. Pynt med frisk mynte. Du kan selvsagt bruke alkohol i denne om du ønsker dette. Denne drinken er perfekt om du har barneselskap. Ungene elsker kokosnøtter.

b43

Som dere ser på bildet under her så var drinken med alkohol. 

b52

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *