Kropp er kropp!

P7044177

For en fantastisk sommersøndag. Dette er virkelig livet.

En natt på spa hotell før man stikker til Oslo igjen. Feriefølelsen er virkelig kommet for å bli. Etter gårsdagens jobb ble det chillax med bassenget og litt whisky på balkongen.Når sommeren kommer burde vel igrunnen alle være nakne? Tenk om man alle faktisk bare kunne være fornøyd med seg selv? At det ikke var press på SK2015? Når du kler av deg på en strand og tenker hvem ser på meg nå, hva tenker dem om kroppen min? Er jeg tynn nok? Har jeg store nok muskler til å ligger på HUK/ Bystranden?

Jeg kunne virkelig ønske at alle bare kunne kle seg nakne og det var det. Det er alt for mange mennesker som tenker på hva andre mener. Kropp er virkelig bare kropp. Hadde det ikke vært for oss mennesker så hadde vi faktisk vært 100% fornøyde med hvordan kroppene våres så ut. Desverre er det vår egen skyld at det er så mye kroppspress.

Min drøm er å forandre mennesker slik at dem selv kan bli fornøyd med hvordan de ser ut. Jeg tror at de som har størst problemer med kropp og utseende er dem som lever på dietter. Det er ikke dem som spiser en pølse eller is, det er oss mennesker som lever på proteiner, salater og ikke klarer å unne oss det lille ekstra. Ja, jeg har vært en av dem. Men har fått et mye mer avslappet forhold til både kropp og hva som faktisk er viktig i livet.

Som jeg sa til min klient i går, det handler ikke om sommerkroppen 2015. Det handler om årskroppen du lever med. Kroppen din skal ikke på ferie i 4 uker bare fordi det er sommerferie. Det er hodet ditt som skal ta en pause. Kroppen din skal forsatt være i aktivitet og du skal nyte et glass vin og spise masse god mat. Bare husk å holde kroppen i gir, ikke revers. Da slapper hodet ditt virkelig av.

Det jeg vil frem til er at kropp er kropp, samme om du har fett på den. Kroppen din skal ha fett, det er beskyttelse. Overvekt er noe helt annent, det er noe man skal jobbe med fordi det er farlig.

Sommeren er her, klæ av deg. Vær stolt og liker ikke folk deg fordi du har litt fett på kroppen så gå bort og sleng valkene i tryne på dem. Neida, joda, neida.

-PT Hilton.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP7044114P7044109P7044110

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *