Når en klient ringer

P7044089

Shorts // H&M. Singlet // H&M. Shoes // NikePlanen var at vi skulle til Palmesus denne helgen, men når telefonen ringer og jeg får en klient som trenger litt personlig trener hjelp så dropper jeg fest og moro. Klienten er i Sverge så vi kastet oss i bilen og kjørte i dag tidlig (klokken 12:00, ikke så tidlig) Ha ha. 

Siden vi er noen timer fra Oslo har vi kastet oss inn på et spa hotell over natta, diggelicious. Jeg sitter nå på balkongen med et kaldt glass vin. Det skal være lov å kose seg vettu. Jeg tror dette blir den beste sommeren ever. Neste uke kommer det flere «Ned i vekt menyer» Jeg har ikke glemt dere. Det er bare mye som skjer i sommer og må si velkommen alle nye venner på SnapChat. Stas at dere er med på min reise/vår reise.

P7044080P7044079P7044058P7044072

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Du er i grunnen en kul type du, selv om eg ikkje er så opptatt av
    trening/kosthold akkurat nå liker eg bloggen din, mitt problem er at eg IKKJE spiser…..
    Er liksom bare glad om eg får i meg noe mat hver dag, men det er nå så 🙂

    Ha en strålende kwell 🙂
    Vibbedille 🙂