Endelig er favoritt dagen her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Shirt // RalphLauren. Jeans // Diesel.

God morgen dere og god fredag. Jeg utfordrer dere alle til å starte dagen med 30 minutters cardio.Endelig er dagen kommet. Jeg er så sykt giret fordi vi skal ta nye bilder for Specsavers 2015.   Som ambassadør så er alltid dette en sykt morsom start på samarbeidet. I dag skal jeg møte de andre blogg-ambassadørene også. Vi er totalt tre stykker og jeg har blitt så glad i dem to jeg skal jobbe så tett med. Gleder meg til å dele nyheten om hvem de er. Men som dere vet så liker jeg å starte dagen med litt cardio så det skal jeg faktisk gjøre nå før shooten. Denne helgen blir magisk tror jeg. Tar dere utfordringen og blir med meg på morgen cardio? Lover at dagen blir så mye bedre etterpå.

Ha en fantastisk fredag så lenge så ses vi snart. Send meg gjerne cardio bilder på snap til meg. Da blir jeg så glad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton