Gjorde det jeg ikke skulle gjøre!!!! Faen.

P1010677

Jeg har blitt så sykt klar for å reise bort nå. Etter møtene i dag dro jeg på en litt heavy shopping.Jeg sa til meg selv, gå forbi alle butikkene. Butikkene snakket til meg som vi var beste venner så da dro jeg innom alle butikkene og tok en kaffe. Kaffe & sommershopping passer veldig bra sammen, synes ikke dere det? Nå var shortsene veldig billige da. Fra 149.- til 199.- Det ble kanskje litt dyrere med Olympus linsen og musikk walkman fra Sony. Men noen ganger skal man kose seg litt ekstra da. ( Takk gud for feriepænger)

Ok, jeg skal ikke lyve. Jeg kjøpte en ny dress også. Den trengte jeg virkelig ikke, men den var jo på salg da. Herregud så mange unnskyldninger jeg lager. Nå lover jeg at det ikke blir mer shopping før Barcelona.

Nei, nå er det middag før en ny trening skal inntas. Ses snart. 

P1010681P1010683P1010691P1010700

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. hvor er den rutete badeshortsen fra?:)