Jeg digger dere!

P6163271God kveld dykken. Veldig morsom at i Vennesla hvor jeg kommer fra sier man faktisk dykken når man menere dere. Elsker Vennesla språket.Hadde jeg skrevet bloggen på min dialekt så var det nok ikke så mange som hadde forstått hva jeg hadde skrevet, ha ha. Jeg har virkelig fått kost meg i dag på en helt toppers event. Jeg dro til Aker Brygge og lunsjet på en aldri så deilig båt i Oslofjorden.

Jeg synes også det er sykt moro å se hvor mange av dere som deler og liker “ned i vekt menyene” jeg lager. Jo mer dere liker og deler, jo mer lager jeg. Dere gjør meg faktisk kjempe motivert fordi jeg vet hva kost har å si for oss alle sammen. Er det noen spørsmål ang kost så må dere bare sende meg mail om dere ikke har lyst til å legge igjen en kommentarer. I morgen skal dere få en helt fantastisk middagsmeny. Jeg har handlet inn noen deilige ferske grønnsaker som skal bli til noe helt magisk. Gled dere og jeg digger dere virkelig. Takk for at dere er innom bloggen min å leker med meg 🙂

Vi ses snart. P6163246 P6163213 P6163252 P6163209 P6163206 P6163197

 

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton