Kom inn eller ut av skapet mitt!

P5041737Da jeg begynte mitt samarbeid med Selvaag Bolig så hadde jeg en tanke i hodet som jeg virkelig måtte legge på bordet ved vårt første møte. Jeg sa det viktigste for meg med i den nye leiligheten på Løren er et walk in closet/kontor. I åtte år  har jeg bodd i en leilighet som virkelig ikke har hatt plass til mine dresser, skjorter og sko.

Dette kan sikkert høres overfadisk ut for noen, men for meg er dette en del av min jobb. Jeg jobber jo med klær, mote, trening og tv så nå er jeg nesten litt desperat etter å ha et kontor. Endelig skjer det! YAY! Å kunne skreddersy en leilighet til mitt behov før den bygges er virkelig luksusen med å kjøpe noe nytt – et sted ingen har bodd og skapt noe før. Mine behov, mitt sted.

Vi dro til Garderobe-mannen for å se på løsninger og design. Det var hakket tøffere enn hva jeg hadde trodd. Til nå har jeg bare brukt Instagram og Googlekontoer som inspirasjonkilder og nå lå de faktiske valgmulighetene forann meg. Så spennende! Jeg tror jeg har landet på noe som kan bli sykt kult og ganske maskulint. Detaljer er alt. Døren inn til walk in closet være laget i glass, og det skal jeg nok få ordnet.

Det blir så sykt gøy å se denne leiligheten komme til live, og faktisk så burde jeg igrunnen sende ut en invite til alle dere også slik at dere kan se den i virkeligheten. Mange har jo ikke enda opplevd Oslos nye og fantastiske bydel Løren. Om jeg hadde invitert – hadde dere kommet da? P5041738 P5041740 P5041742Jeg endte opp med en av disse fargene. De skal sitte på skuffene i garderoben. Ganske så kult.P5041743 P5041750 P5041751

Gleder meg til å se dette mesterverket i levende live!

 

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton