Fettforbrenning

P6092882God morgen dere sprækinger. Utrolig kult med så mange nye SnapChat venner.Jeg elsker trening og digger virkelig å pushe kroppen min for å se hva som funker og hva som ikke funker. Vi er alle forskjellige, men vi kan alle pushe kroppene våres på vår egen måte. Gjør du samme trening hver eneste dag så vet vi jo at det stopper etterhvert. Det samme gjelder jo kostholdet også. Samme rutiner, samme effekt. Utfordre deg selv til nye mål.

I dag skal jeg pushe kroppen min på mølla med Geriljakardio!

FotorCreatedVi ses senere for en deilig update, og om du vil se hva kompisen min Petter Pilgaard og jeg skal gjøre senere så følg meg på SnapChat @EspenHilton

The author didnt add any Information to his profile yet

1 Comment

Treningsfrue

Reply

Lykke til!! Det hørtes tungt ut:)

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton