3 timers søvn og eksamen er herved levert!

P6032810
Im back, for nå er eksamen er levert!Jeg vet ikke hva jeg skal si nå, men om du ser på trynet og holdningen min etter 7 times søvn på to dager, så holder vel det? Jeg er så sliten, så glad, så trøtt og faktisk såååå forbaska sulten. Kroppen min er enda stresset. Husk, det er 15 år siden jeg hadde eksamen sist så this old fella is dead! P6032808 P6032807

Kostplan er laget, BMI til Kari er regnet ut. Hun har fått to treningsplaner som skal følges og en måndes plan er tilrettelaget for hennes behov. Hun har fått fri i helgene slik at hun kan ha kvalitetstid med familien sin.

P6032804

Nå skal jeg dusje, spise og ut å shoppe et par ting til “blogg” leiligheten min for den fikk jeg for to dager siden. Nei, lenge leve eksamenslevering!

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton