Eksamen er rett rundt hjørnet.

P5292646Shoes // Nike. Chinos // Zara. Shirt // RalpLauren. Jacket // Zara. Hat // H&MGod ettermiddag godtfolket, hvordan står det til med Gracilis din?Jeg har Grasilis langt inne i hodet, men den ligger jo på innsiden av beinet ditt og er en av adduktorene vi har!

Det klikker snart for meg. Eksamen for alle på AFPT er rett rundt hjørnet og vi leser fra morgen til kveld hjemme hos meg. Jeg tror det å lese sammen har vært det smarteste vi alle kunne gjøre. Vi sitter på gulvet, er ute på gåturer, tar danseøvelser og spør hverandre om alle muskler og funksjonene dem gjør. Snakker vi vanskelig tema når alt skal være på latinsk eller? Makan..

Jaja, nå er det hvertfall fredag og deilig er det. Kanskje jeg skulle ta meg et glass med hvitvin og feire at jeg har vært veldig flink på å lese hele uken? Håper fredagen deres blir magisk. Ses senere.

P5292663 P5292665 P5292671 P5292682 P5292690

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton