Sommerens shopping guide.

P5152159ADLINKFavoritt shoppingen skjer vel nesten hver fredag hos meg. Det er ikke alltid jeg ender opp med noe, men anbefalinger til dere kan jeg gjøre med glede.

Jeg kan begynne med disse skoene fra Reebok. Jeg har det sorte paret med neon fargen. Dem er så syk gode å løpe på. Jeg bruker dem mest når jeg er ute å løper, men dem funker også på tredmøllen. Jeg kjenner at de hvite er veldig på ønskelisten min nå, disse må være veldig nye for dem hadde dem ikke i butikken da jeg kjøpte mine. FotorCreatedDem hvite finner du HER Sorte med neon farger HER. Orange HER. Sorte & Blå HER

Skjermbilde 2015-05-22 kl. 00.08.43FotorCreated

1 HER!2 HER! 3 HER! 4 HER! 5 HER! 6 HER! 7 HER! 8 HER! Skjermbilde 2015-05-22 kl. 00.09.47Vi ses litt senere, nå skal det shoppes 🙂

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton