Tropisk herre-mote.

P5172335 Shoes // Nike. Suit // Zara. Shirt // Hugo Boss. Belt // Hermes.God kveld dere, da var jeg endelig på plass i Norge etter 5 dager i Marbella. Borte bra, hjemme er alltid best. Sto opp klokken 02:30 og dro på flyplassen. Det vil si ingen søvn på denne gutten, men det ble fire eksamensoppgave så klapp, klapp på skulderen.

Jeg sovnen i det jeg kom hjem og koser meg nå med en isklad Redull og lekser. Kvelden blir å gå til jobbing, lesing og en etterlengtet treingsøkt om noen timer. Håper uken har begynt bra for dere. Vi ses om litt.

P5172339

Den perfekte sommer dressen kommer fraktisk fra Zara og jeg er litt besatt, Hvit på hvit har aldri vært kulere spør du meg. 
P5172343 P5172338 P5172337

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton