Gullrutensmotefest here i come #Bergen next!

P5071945God morgen dere.

Da har dressen min kommet og jeg begynner å bli klar for motefest i Bergen. Denne helgen er det Gullruten og siden jeg jobber med tv er dette selvsagt ekstra stas. Dressen jeg har valgt for kvelden skal dere få se i kveld om dere følger meg på Snap eller instagram.

Dem hadde ikke min størrelse i butikken (blitt så stor over ribbene) Isabell som jobber i Moods butikken leverte den hjem på døren min, snakker vi service eller? Love it. Skoen er også fra Moods of Norway og i must say. Hello vintagelooking lovers. Jeg er virkelig en sucker for all vintage så disse kastet i handlekurven med en gang jeg så dem.

Flyet mitt går snart(livredd for å fly), men jeg skal rekke å få meg en deilig treningsøkt før kveldens fest. Neste innlegg skal jeg hvertfall få ut til klokken 19:00 i kveld. Da skal jeg vise 17 mai dress nummer 2.  Vi ses snart, ha en fin dag på jobb så lenge. P5071950 P5071955

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton