Healty pizza in a Snap.

FotorCreatedGod søndagskveld mine pizza elskere.Ja, da har endelig jeg fått prøvd meg på søtpotet pizza, og den smakte helt 100% fantastisk. Noe så enkelt å lage også gitt. Det du burde tenkte på når pizzaen skal lages er søtpotetdeigen, pass på at denne ikke er alt for bløt.

Du trenger 600g med søtpotet. Det vil si ca en stor deilig rød potet. Denne poteten vil du koker opp i ca 20 minutter før du så moser det sammen med ca 150g speltmel, eller bare det melet du selv er fan av. Her putter du i en deilig dash (1ss) med ekte smør og et egg. Rør alt sammen og avslutt med det krydderet du skulle ønske. Tøm deigen ut på bakepapiret og let the magic happen med det du ønsker å ha på som fyll.

Mmmm Hilton`s pizza smaker virkelig godt.

P4190638 P4190643P4190648 P4190652Denne grønne dressingen er laget av 1 pakke med Ruccola, 3 hvitløksfedd og 4 ss med mager kesam. Rør at sammen i stavmikseren og tilsett litt salt. Smaker fantastisk.

P4190644

The author didnt add any Information to his profile yet

2 Comments

Espen Hilton

Reply

Sååå godt og såååå enkelt. Nam nam nam nam 🙂

Stine

Reply

blir bunnen sprø? 🙂 eser veldig godt ut 😀

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton