Team us!

P4150209Liten update on the go fra Mr. Hilton.Merkelig dette med bloggere og møter. Jeg føler vi springer fra møte til møte hele tiden. Jeg ser bloggere på Snapchat også, de løper og løper til møter. Noen kommer for seint, mens andre er stuck hjemme med barn. Ja, ja det er en del av jobben som blogger. Bloggermøter etter bloggemøter.

Men jeg har vært på et kult møte i dag sammen med  Glenn og Camilla. Går alt etter planen skal vi gjøre en kanon kul jobb sammen, mer om dette får du når alt er klart. Spennende og kreativt vil det hvertfall bli.

Nå skal jeg bare kaste i meg middagen her og komme meg på en ny treningsøkt, denne gangen sammen med jobben min i Specsavers. Dæven jeg er glad for å være en del av Specsavers familien. Jeg tar med meg snap og kamera så da er det bare å følge med.

Vi ses.P4150212

The author didnt add any Information to his profile yet

2 Comments

Treningsfrue

Reply

Herlige gutta mine altså!:-) Gleder meg til masse sprell fremover! Takk for all hjelp i dag med innspillingen Espen! You are a STAR!

Glenn Henriksen

Reply

For en trio! 😀

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton